• Акт 16 за Тяло Б и В

  На 1. 04. 2020 година, само две години след старта на проекта, Тяло Б и В на Тракия Резиденс получи Акт 16 и разрешение за ползване.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва своите най-искрени благодарности на всички свои работници, партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа, успешно реализирания проект и гласуваното доверие!

 • Акт 15 за Тяло Б и В

  На 20. 11. 2019 година строителството на Тяло Б и В  достигна до етап Акт 15.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа и гласуваното доверие!

 • Акт 14 за Тяло Б и В

  На 29. 01. 2019 година строителството на Тяло Б и В  достигна до етап Акт 14.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа и гласуваното доверие!

 • Акт 16 за Тяло А

  На 14. 12. 2018 година Тяло А на Тракия Резиденс получи Акт 16 и разрешение за ползване.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва своите искрени благодарности на всички свои работници, партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа, постигнатия успех и гласуваното доверие!

 • Строителството на Тяло Б и В достигна Кота +20.20 (8-ми етаж)

  На 20.11.2018 година строителството на Тяло Б и В достигна до етап Кота +20.20 (8-ми етаж).

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва благодарности на всички свои работници, партньори и доставчици, за добре свършената работа!

 • Акт 15 за Тяло А

  На 22. 10. 2018 година строителството на Тяло А  достигна до етап Акт 15.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва своите благодарности на всички свои работници, партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа и гласуваното доверие!

 • Строителството на Тяло Б и В достигна Кота +14.60 (6-ти етаж)

  На 04.10.2018 година строителството на Тяло Б и В достигна до етап Кота +14.60 (6-ти етаж).

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои работници, партньори и доставчици, за добре свършената работа!

 • Достигната Кота + 0.00 за Тяло Б и В

  На 08. 05. 2018 година строителството на Тяло Б и В достигна до етап Кота 0.00.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои партньори и доставчици, за добре свършената работа!

 • Започна строителството на Тяло Б и В

  На 27.02. 2018 започна вторият етап от изграждането на жилищен комплекс "Тракия Резиденс".

 • Акт 14 за Тяло А

  На 12. 02. 2018 година строителството на Тяло А  достигна до етап Акт 14.

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои партньори, доставчици и клиенти за добре свършената работа и гласуваното доверие!

 • Жилищен комплекс Тракия Резиденс е разпродаден на 80%

  Само 5 месеца след старта на изграждане комплекс Тракия Резиденс е вече разпродаден на 80 %, като в Тяло А, което се изгражда в момента, има останал за продажба 1 апартамент.

  Това отново  доказва, че Тракия Резиденс представлява един успешен проект, в който инвеститорът умело съчетава отлична локация, качествено строителство, добро разположение и функционалност на апартаментите с достъпна и конкурентна цена.

  Екипът на Тракия Резиденс благодари на своите клиенти за направеният избор и гласуваното доверие!

 • Строителството на Тяло А достигна Кота +14.60 (6-ти етаж)

  На 18. 10. 2017 година или 1 месец по-рано от планувания срок, строителството на Тяло А вече достигна до етап Кота +14.60 (6-ти етаж)

  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои  работници, партньори и доставчици, за добре свършената работа!

 • Стартираха продажбите за Тяло Б и Тяло В

  След като Тяло А беше разпродадено на 80% за по-малко от два месеца от откриване на строителната площадка, започва продажбата на апартаменти и магазини от Тяло Б и Тяло В на жилищен комплекс Тракия Резиденс.

  Двете тела ще бъдат изградени заедно, като планиран старт на строително-монтажните дейности е 01.02.2018 година.

  Екипът на Тракия Резиденс благодари на всички свои настоящи и бъдещи клиенти за направеният избор и гласуваното доверие!


 • Тяло А на комплекс Тракия Резиденс разпродадено на 80%

  Тяло А на комплекс Тракия Резиденс е вече разпродадено на 80%.
  Останали налични апартаменти - само с две спални.
  Предстои пускане в продажба на Тяло Б и В, където ще откриете богат избор от апартаменти с една и две спални.
 • Тяло А на комплекс Тракия Резиденс разпродадено на 50%

  Само месец след старта на изграждане, Тяло А от комплекс Тракия Резиденс е вече разпродадено на над 50 %.
  Това само по себе си доказва, че Тракия Резиденс представлява един успешен проект, в който инвеститорът умело съчетава отлична локация, качествено строителство, добро разположение и функционалност на апартаментите с достъпна и конкурентна цена.
  Екипът на Тракия Резиденс благодари на своите клиенти за направеният избор и гласуваното доверие!

 • Строителството на Тяло А достигна Кота 0.00

  На 20. 06. 2017 година или само 3 седмици след откриване на строителната площадка, строителството на Тяло А вече достигна до етап Кота 0.00.
  Ръководството на Тракия Резиденс изказва дълбоки благодарности на всички свои партньори и доставчици, за добре свършената работа!
 • Започна строителството на жилищен комплекс Тракия Резиденс

  На 27. 05. 2017 година беше открита стоителната площадака на жилищен комплекс Тракия Резиденс. Последва "първа копка" и с това се сложи началото на изграждането на комплекса.
  Паралелно със започване на строителните дейности беше продаден и първият апартамент, което се яви като своеобразен знак за бъдещия успех на проекта.