За комплекса

Жилищен комплекс Тракия Резиденс – Вашият прозорец към Родопите!

Тракия е изключително желан и търсен за живеене квартал, поради не гъстото си застрояване и отличната инфраструктура – широки булеварди, пешеходни и вело алеи и паркове.  Транспортната мрежа е много добре развита, осигуряваща бърз и лесен достъп до всички части на град Пловдив, а предвижването с кола до центъра на града отнема между 5 и 10 мин.

Тракия Резиденс е разположен на 150 метра от пето районно и бар „Енканто“ и на 400 метра от Търговски Център "Форум"-Тракия.  В близост до комплекса има училище, детска градина, поликлиника и медицински център, магазини на Лидл, Кауфланд и Декатлон, ресторанти, кино, пазар и други.

Прекрасната локация на парцела позволява от прозореца си да имате невероятна гледка към Родопите на югоизток и простор и тишина към парка на северозапад.

Зад Тракия Резиденс по проект е предвиден 80 декара обществен парк, включващ езеро, зони за отдих и спорт, тенис кортове, лятно кино.  В зоната на парка непосредствено до комплекса ще има детски площадки, дървета, алеи и пейки изградени със финансовото съдействие на инвеститора.  Пред Тракия Резиденс има спирка на градски транспорт с 10 метра широк обновен тротоар с велоалея.

Комплексът се състои от 3 сгради с общо РЗП 9900 кв.м., върху което са разположени 93 апартамента и 10 магазина/офиса.

В Тракия Резиденс има предвидени за продажба 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, паркоместа и подземни гаражи. На партерно ниво ще има кафене, магазин за плод и зеленчук, хранителен магазин, аптека, офиси.  Сградите са проектирани с нисък процент на общи части. Вътрешният двор ще е изцяло завършен с осветление, пейки и озеленяване.